Wie of wat is Certo Escrow?

Certo Escrow is een bedrijf, die zekerheid (certo) verleent in het betalingsverkeer door middel van escrow, letterlijk: 'waarborg in handen van derden'.

Door gelden van de koper op een derden-geldenrekening te plaatsen totdat de verkoper aan alle verplichtingen voldaan heeft, zorgt Certo Escrow voor optimale zekerheid bij iedere handelstransactie waarbij betaling en levering niet gelijktijdig plaatsvinden.

Kortom, Certo Escrow is de organisatie, die de betaling van u, de klant, op een Derdengelden rekening stalt, totdat Global Cyclist alle diensten aan u, de klant, geleverd heeft.

  • zondag, 06 oktober 2013

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

Veelgestelde vragen

Wanneer je voor het eerst met de fiets op vakantie gaat (of voor het eerst met Global Cyclist ), dan kunnen we ons voorstellen dat je een aantal vragen hebt.

Hier vindt je wat antwoorden

Overzicht vertrekdata

We hebben het totaaloverzicht van vertrekdata van onze laatste groepsreizen en inloopmiddagen in 2018 voor je samen gebracht in een helder overzicht.

Klik hier voor de agenda

Laatste Nieuws

Nieuws dat een relatie heeft met fietsvakanties of berichten waarvan we denken dat die op een andere wijze interessant voor je kunnen zijn publiceren we hier:

Nieuws van Global Cyclist

Global Cyclist Nieuws

Ongeveer 3 a 4 maal per jaar verzendt Global Cyclist een nieuwsbrief.
Je kunt je hier abonneren!

Facebook

 Logo GlobalCyclist Facebook

Colofon

Redactie: Marcus Kleijn, Global Cyclist
Foto's:
René Noordhoek, Angie Barth, Monique Teggelove, Monique Zilverentant, Ruth Daniëls, Els Schaap, Dick Verschuur, Marco Meijerink en Marcus Kleijn.

  VvKR