Welk speelgoed neem ik voor mijn kinderen mee op fietsvakantie?

Natuurlijk kan er op de fiets niet teveel mee, maar een knuffeltje is toch echt onontbeerlijk. Bind het knuffeltje met een tuigje aan de fiets of de fietskar, want je wilt natuurlijk niet continue achterom hoeven kijken of ie er nog is.

Voor in de tent als papa en mama wat langer willen slapen of als het regent, is een mp3 speler met luistersprookjes erg handig. Wel even van tevoren uitproberen of het koptelefoontje wel past!
Of een iPad met koptelefoontje. Veel campings bieden gratis wifi. Ideaal voor de ochtend of tijdens het koken, zodat papa en mama even ongestoord het ontbijt of avondeten kunnen halen/koken.

Ook een opblasbal is leuk, klein en heeft een beperkt gewicht. Je kunt er met behulp van een stok ook prima mee golfen of hokeyen.

  • zaterdag, 03 november 2012

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

Veelgestelde vragen

Wanneer je voor het eerst met de fiets op vakantie gaat (of voor het eerst met Global Cyclist ), dan kunnen we ons voorstellen dat je een aantal vragen hebt.

Hier vindt je wat antwoorden

Overzicht vertrekdata

We hebben het totaaloverzicht van vertrekdata van onze laatste groepsreizen en inloopmiddagen in 2018 voor je samen gebracht in een helder overzicht.

Klik hier voor de agenda

Laatste Nieuws

Nieuws dat een relatie heeft met fietsvakanties of berichten waarvan we denken dat die op een andere wijze interessant voor je kunnen zijn publiceren we hier:

Nieuws van Global Cyclist

Global Cyclist Nieuws

Ongeveer 3 a 4 maal per jaar verzendt Global Cyclist een nieuwsbrief.
Je kunt je hier abonneren!

Facebook

 Logo GlobalCyclist Facebook

Colofon

Redactie: Marcus Kleijn, Global Cyclist
Foto's:
René Noordhoek, Angie Barth, Monique Teggelove, Monique Zilverentant, Ruth Daniëls, Els Schaap, Dick Verschuur, Marco Meijerink en Marcus Kleijn.

  VvKR