Wat voor soort accommodatie wordt er geboekt?

Welke accommodaties voor u worden geboekt, is sterk afhankelijk van het arrangement dat u bij ons heeft geboekt. Per reis geven we veelal aan wat voor niveau qua accommodatie u kunt verwachten onder de titel 'accommodaties'. Is het niet duidelijk? Bel of mail ons en wij beantwoorden uw vragen binnen 48 uur.

Specifiek voor onze individueel avontuur reizen, hebben wij de accommodaties geselecteerd volgens onderstaande beschrijving.

De hotels en/of pensions die wij voor u met de grootst mogelijke zorg hebben geselecteerd worden gekenmerkt door een eigen sfeer en zijn vaak stijlvol en landelijk gelegen, soms echter ook in meer stedelijke gebieden. De ligging van de accommodatie is namelijk afhankelijk van en gebaseerd op de (centrale) vertrek- en aankomstlocatie. Zo ook het niveau van luxe: de ene keer is de accommodatie van westerse luxe voorzien, de andere keer juist meer Spartaans. Een enkele keer bieden wij u ook de keuze uit een luxe accommodatie en een meer standaard accommodatie. Bij alle accommodaties vinden wij een goede traditionele keuken belangrijk evenals hygiëne, een vriendelijke sfeer, veiligheid en bovenal een juiste prijs/kwaliteit verhouding.

  • maandag, 17 oktober 2011

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

Veelgestelde vragen

Wanneer je voor het eerst met de fiets op vakantie gaat (of voor het eerst met Global Cyclist ), dan kunnen we ons voorstellen dat je een aantal vragen hebt.

Hier vindt je wat antwoorden

Overzicht vertrekdata

We hebben het totaalverzicht van vertrekdata van alle groepsreizen, enkele individuele reizen en informatieavonden voor je samen gebracht in een helder overzicht.

Klik hier voor de agenda

Laatste Nieuws

Nieuws dat een relatie heeft met fietsvakanties of berichten waarvan we denken dat die op een andere wijze interessant voor je kunnen zijn publiceren we hier:

Nieuws van Global Cyclist

Global Cyclist Nieuws

Ongeveer zes tot acht maal per jaar verzendt Global Cyclist een nieuwsbrief.
Je kunt je hier abonneren!

Colofon

Redactie: Marco Kleijn, Global Cyclist
Foto's: Carla van Putten,
Gudy Rooijakkers, Ger Quadvlieg, Hans Hemmes, Lia Vis, Els Schaap, Marco Kleijn, Dick Verschuur, Antoon Reijnders, AugustusTours, Corné Bastiaansen Fotografie, Marco Meijerink.

OnPole Webtechniek, Den Haag

logo-sto Trees for All VvKR Europeesche Verzekeringen