Wanneer dient er aanbetaald en betaald te worden?

Wanneer er aanbetaald, dan wel betaald moet worden, is afhankelijk van meerdere factoren.

Bij de individuele reizen:
De boekingskosten van € 35 per dossier en de volledige prijs voor de tickets dient u binnen de door ons gestelde betalingstermijn in de factuur te betalen.

Landarrangementen, dienen uiterlijk 6 weken voor vertrek betaald te worden. Bij boeking verlangen wij een aanbetaling van 25%.

Bij de groepsreizen:
Net als bij de individuele reizen dient u de boekingskosten van € 35 per dossier en de tickets binnen de door ons gestelde betalingstermijn in de factuur te betalen.
Wanneer er een pakketprijs is aangegeven waaronder vlucht en landarrangement vallen, geven wij aan u door hoeveel de prijs van het ticket bedraagt en wat u dus dient te betalen.

Bij boeking van het landarrangement is de aanbetaling 25%.
Wederom 6 weken voor vertrek, betaald u het restant van 75%.

Bij maatwerk:
Aanbetaling en betaling wordt in overleg met u bepaald.

In alle gevallen betaald u op de Derdengelden rekening van Certo Escrow, om uw reis te garanderen en uw geld te beschermen bij een mogelijk faillissement van Global Cyclist

  • maandag, 17 oktober 2011

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

Veelgestelde vragen

Wanneer je voor het eerst met de fiets op vakantie gaat (of voor het eerst met Global Cyclist ), dan kunnen we ons voorstellen dat je een aantal vragen hebt.

Hier vindt je wat antwoorden

Overzicht vertrekdata

We hebben het totaaloverzicht van vertrekdata van onze laatste groepsreizen en inloopmiddagen in 2018 voor je samen gebracht in een helder overzicht.

Klik hier voor de agenda

Laatste Nieuws

Nieuws dat een relatie heeft met fietsvakanties of berichten waarvan we denken dat die op een andere wijze interessant voor je kunnen zijn publiceren we hier:

Nieuws van Global Cyclist

Global Cyclist Nieuws

Ongeveer 3 a 4 maal per jaar verzendt Global Cyclist een nieuwsbrief.
Je kunt je hier abonneren!

Facebook

 Logo GlobalCyclist Facebook

Colofon

Redactie: Marcus Kleijn, Global Cyclist
Foto's:
René Noordhoek, Angie Barth, Monique Teggelove, Monique Zilverentant, Ruth Daniëls, Els Schaap, Dick Verschuur, Marco Meijerink en Marcus Kleijn.

  VvKR