Waarom bij Global Cyclist boeken?

Global Cyclist is een kleine touroperator, zonder veel personeel en zonder duur huurpand. Hierdoor zijn de prijzen concurrerend, al kan men niet spreken van low budget reizen. Daarnaast zijn de aangeboden fietsreizen volgens het concept Individueel Avontuur zelf ontworpen, gefietst en gedocumenteerd. Dit is met enthousiasme en passie gedaan en met veel zorg voor detail. Doordat situaties veranderen, luisteren wij goed naar onze klanten en worden de fietsroutes continu geoptimaliseerd en van nieuwe informatie voorzien.

Klanten worden ook heel persoonlijk benaderd. Wij nemen de tijd voor uw vragen, ook 's avonds of in het weekend. Afwijkingen op de 'standaard' producten zijn in overleg goed mogelijk. Maatwerk is voor ons een uitdaging! Doordat we veel ervaring hebben in fietsvakanties en in veel van de aangeboden landen zelf zijn geweest, kunnen we u van een goed advies voorzien.

Alle service levert Global Cyclist tegen een heel aantrekkelijk tarief.
Neem de proef op de som en vergelijk wat u krijgt.

  • maandag, 17 oktober 2011

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

Veelgestelde vragen

Wanneer je voor het eerst met de fiets op vakantie gaat (of voor het eerst met Global Cyclist ), dan kunnen we ons voorstellen dat je een aantal vragen hebt.

Hier vindt je wat antwoorden

Overzicht vertrekdata

We hebben het totaalverzicht van vertrekdata van alle groepsreizen, enkele individuele reizen en informatieavonden voor je samen gebracht in een helder overzicht.

Klik hier voor de agenda

Laatste Nieuws

Nieuws dat een relatie heeft met fietsvakanties of berichten waarvan we denken dat die op een andere wijze interessant voor je kunnen zijn publiceren we hier:

Nieuws van Global Cyclist

Global Cyclist Nieuws

Ongeveer zes tot acht maal per jaar verzendt Global Cyclist een nieuwsbrief.
Je kunt je hier abonneren!

Colofon

Redactie: Marco Kleijn, Global Cyclist
Foto's: Carla van Putten,
Gudy Rooijakkers, Ger Quadvlieg, Hans Hemmes, Lia Vis, Els Schaap, Marco Kleijn, Dick Verschuur, Antoon Reijnders, AugustusTours, Corné Bastiaansen Fotografie, Marco Meijerink.

OnPole Webtechniek, Den Haag

logo-sto Trees for All VvKR Europeesche Verzekeringen