Waar koop ik toeristenkaart voor Cuba?

Bij het consulaat van Cuba in Rotterdam, dichtbij het centraal station gelegen, behandelt in de ochtend de toeristenkaart aanvragen, die -afhankelijk van de rij- binnen een half uur tot twee uur, gereed zijn.

Ook zijn toeristenkaarten voor Cuba vrij eenvoudig op Schiphol te verkrijgen bij de balies van Arkefly en Neckerman, al berekend men daar wel wat administratiekosten voor. (totaalprijs komt op € 30)

Ook via een bureau dat in visa bemiddelt kunt u uw toeristenkaart voor Cuba verkrijgen. Dit is wel de duurste oplossing.

 

  • zondag, 06 oktober 2013

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

Veelgestelde vragen

Wanneer je voor het eerst met de fiets op vakantie gaat (of voor het eerst met Global Cyclist ), dan kunnen we ons voorstellen dat je een aantal vragen hebt.

Hier vindt je wat antwoorden

Overzicht vertrekdata

We hebben het totaaloverzicht van vertrekdata van onze laatste groepsreizen en inloopmiddagen in 2018 voor je samen gebracht in een helder overzicht.

Klik hier voor de agenda

Laatste Nieuws

Nieuws dat een relatie heeft met fietsvakanties of berichten waarvan we denken dat die op een andere wijze interessant voor je kunnen zijn publiceren we hier:

Nieuws van Global Cyclist

Global Cyclist Nieuws

Ongeveer 3 a 4 maal per jaar verzendt Global Cyclist een nieuwsbrief.
Je kunt je hier abonneren!

Facebook

 Logo GlobalCyclist Facebook

Colofon

Redactie: Marcus Kleijn, Global Cyclist
Foto's:
René Noordhoek, Angie Barth, Monique Teggelove, Monique Zilverentant, Ruth Daniëls, Els Schaap, Dick Verschuur, Marco Meijerink en Marcus Kleijn.

  VvKR