Met welke luchtvaartmaatschappijen vliegt Global Cyclist ?

Aangezien alle luchtvaartmaatschappijen, die in Nederland mogen landen, voldoen aan de hoogste veiligheidseisen, zijn er bijna geen luchtvaartmaatschappijen, waarmee we geen zaken doen. Indien keuze mogelijk is, kiest Global Cyclist voor kwaliteit in de ruimste zin van het woord (directe vluchten, goede ervaringen met fietsvervoer, goede/ruime stoelen). Heeft u zelf een voorkeur, dan kunt u dit aan ons doorgeven. Bij onze offerte houden we rekening met uw voorkeur.

  • maandag, 17 oktober 2011

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

Veelgestelde vragen

Wanneer je voor het eerst met de fiets op vakantie gaat (of voor het eerst met Global Cyclist ), dan kunnen we ons voorstellen dat je een aantal vragen hebt.

Hier vindt je wat antwoorden

Overzicht vertrekdata

We hebben het totaalverzicht van vertrekdata van alle groepsreizen, enkele individuele reizen en informatieavonden voor je samen gebracht in een helder overzicht.

Klik hier voor de agenda

Laatste Nieuws

Nieuws dat een relatie heeft met fietsvakanties of berichten waarvan we denken dat die op een andere wijze interessant voor je kunnen zijn publiceren we hier:

Nieuws van Global Cyclist

Global Cyclist Nieuws

Ongeveer zes tot acht maal per jaar verzendt Global Cyclist een nieuwsbrief.
Je kunt je hier abonneren!

Colofon

Redactie: Marco Kleijn, Global Cyclist
Foto's: Carla van Putten,
Gudy Rooijakkers, Ger Quadvlieg, Hans Hemmes, Lia Vis, Els Schaap, Marco Kleijn, Dick Verschuur, Antoon Reijnders, AugustusTours, Corné Bastiaansen Fotografie, Marco Meijerink.

OnPole Webtechniek, Den Haag

logo-sto Trees for All VvKR Europeesche Verzekeringen