Met welke luchtvaartmaatschappijen vliegt Global Cyclist ?

Aangezien alle luchtvaartmaatschappijen, die in Nederland mogen landen, voldoen aan de hoogste veiligheidseisen, zijn er bijna geen luchtvaartmaatschappijen, waarmee we geen zaken doen. Indien keuze mogelijk is, kiest Global Cyclist voor kwaliteit in de ruimste zin van het woord (directe vluchten, goede ervaringen met fietsvervoer, goede/ruime stoelen). Heeft u zelf een voorkeur, dan kunt u dit aan ons doorgeven. Bij onze offerte houden we rekening met uw voorkeur.

  • maandag, 17 oktober 2011

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

Veelgestelde vragen

Wanneer je voor het eerst met de fiets op vakantie gaat (of voor het eerst met Global Cyclist ), dan kunnen we ons voorstellen dat je een aantal vragen hebt.

Hier vindt je wat antwoorden

Overzicht vertrekdata

We hebben het totaaloverzicht van vertrekdata van onze laatste groepsreizen en inloopmiddagen in 2018 voor je samen gebracht in een helder overzicht.

Klik hier voor de agenda

Laatste Nieuws

Nieuws dat een relatie heeft met fietsvakanties of berichten waarvan we denken dat die op een andere wijze interessant voor je kunnen zijn publiceren we hier:

Nieuws van Global Cyclist

Global Cyclist Nieuws

Ongeveer 3 a 4 maal per jaar verzendt Global Cyclist een nieuwsbrief.
Je kunt je hier abonneren!

Facebook

 Logo GlobalCyclist Facebook

Colofon

Redactie: Marcus Kleijn, Global Cyclist
Foto's:
René Noordhoek, Angie Barth, Monique Teggelove, Monique Zilverentant, Ruth Daniëls, Els Schaap, Dick Verschuur, Marco Meijerink en Marcus Kleijn.

  VvKR