In welke conditie moet ik zijn om aan een fietsreis van Global Cyclist deel te nemen?

Of u een bepaald niveau aankan, is uiteraard afhankelijk van uw conditie. Als u nog nooit of weinig heeft gefietst, dan raden wij u aan om een lichtere tocht van niveau 1 of 2 te boeken. Heeft u een redelijk tot goede conditie en meer fietservaring, dan kunt u een reis van een hoger niveau kiezen, bijvoorbeeld niveau 3 of 4. Is uw conditie zeer goed of bent u op zoek naar de ultieme fysiek uitdagende fietsreis, boek dan een reis uit categorie 5.

Een toelichting kunt u vinden onderaan op onze website bij 'Conditieniveau'.
Klik hier om naar deze pagina te gaan.

Global Cyclist geeft u graag advies bij het maken van een keuze voor een geschikte reis. Bel gerust met ons of maak een afspraak.

  • maandag, 17 oktober 2011

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

Veelgestelde vragen

Wanneer je voor het eerst met de fiets op vakantie gaat (of voor het eerst met Global Cyclist ), dan kunnen we ons voorstellen dat je een aantal vragen hebt.

Hier vindt je wat antwoorden

Overzicht vertrekdata

We hebben het totaaloverzicht van vertrekdata van onze laatste groepsreizen en inloopmiddagen in 2018 voor je samen gebracht in een helder overzicht.

Klik hier voor de agenda

Laatste Nieuws

Nieuws dat een relatie heeft met fietsvakanties of berichten waarvan we denken dat die op een andere wijze interessant voor je kunnen zijn publiceren we hier:

Nieuws van Global Cyclist

Global Cyclist Nieuws

Ongeveer 3 a 4 maal per jaar verzendt Global Cyclist een nieuwsbrief.
Je kunt je hier abonneren!

Facebook

 Logo GlobalCyclist Facebook

Colofon

Redactie: Marcus Kleijn, Global Cyclist
Foto's:
René Noordhoek, Angie Barth, Monique Teggelove, Monique Zilverentant, Ruth Daniëls, Els Schaap, Dick Verschuur, Marco Meijerink en Marcus Kleijn.

  VvKR