Ik heb geen eigen vakantiefiets. Kan ik een fiets huren?

Of u een fiets ter plaatse kunt huren is sterk afhankelijk van de lokatie. Daarom geven we per fietsreis aan, of er mogelijkheden zijn voor het huren van fietsen.

Onze ervaring is dat veel klanten hun eigen fiets prefereren. We hebben dan ook veel ervaring in het boeken van vluchten, waarbij uw fiets aangemeld wordt. Heeft u toch de voorkeur een huurfiets te gebruiken, dan kunt u deze via ons reserveren. De huurprijs voor een fiets is per land verschillend en kan tevens behoorlijk verschillend zijn omgerekend per dag. Dit laatste is afhankelijk van de lengte van de huurperiode.

  • maandag, 17 oktober 2011

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

Veelgestelde vragen

Wanneer je voor het eerst met de fiets op vakantie gaat (of voor het eerst met Global Cyclist ), dan kunnen we ons voorstellen dat je een aantal vragen hebt.

Hier vindt je wat antwoorden

Overzicht vertrekdata

We hebben het totaaloverzicht van vertrekdata van onze laatste groepsreizen en inloopmiddagen in 2018 voor je samen gebracht in een helder overzicht.

Klik hier voor de agenda

Laatste Nieuws

Nieuws dat een relatie heeft met fietsvakanties of berichten waarvan we denken dat die op een andere wijze interessant voor je kunnen zijn publiceren we hier:

Nieuws van Global Cyclist

Global Cyclist Nieuws

Ongeveer 3 a 4 maal per jaar verzendt Global Cyclist een nieuwsbrief.
Je kunt je hier abonneren!

Facebook

 Logo GlobalCyclist Facebook

Colofon

Redactie: Marcus Kleijn, Global Cyclist
Foto's:
René Noordhoek, Angie Barth, Monique Teggelove, Monique Zilverentant, Ruth Daniëls, Els Schaap, Dick Verschuur, Marco Meijerink en Marcus Kleijn.

  VvKR