Hoeveel ervaring heeft Global Cyclist in het verkopen van fietsvakanties voor gezinnen met kinderen?

Na eerst zelf ervaring te hebben opgedaan met fietsvakanties met ons gezin (kinderen van 2006 en 2009), zijn we vanaf eind 2007 begonnen met de verkoop van fietsvakanties voor gezinnen met kinderen. In de jaren daarna hebben in Frankrijk zowel groepsreizen plaatsgevonden als individuele gezinsreizen. Voor 2014 staat een groepsreis voor gezinnen met jonge kinderen gepland aan de Costa Brava (Spanje), verder is het aanbod beperkt gebleven tot individuele gezinstochten in Frankrijk, Duitsland, Tjechië en Slovenië.

  • maandag, 17 oktober 2011

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

Veelgestelde vragen

Wanneer je voor het eerst met de fiets op vakantie gaat (of voor het eerst met Global Cyclist ), dan kunnen we ons voorstellen dat je een aantal vragen hebt.

Hier vindt je wat antwoorden

Overzicht vertrekdata

We hebben het totaaloverzicht van vertrekdata van onze laatste groepsreizen en inloopmiddagen in 2018 voor je samen gebracht in een helder overzicht.

Klik hier voor de agenda

Laatste Nieuws

Nieuws dat een relatie heeft met fietsvakanties of berichten waarvan we denken dat die op een andere wijze interessant voor je kunnen zijn publiceren we hier:

Nieuws van Global Cyclist

Global Cyclist Nieuws

Ongeveer 3 a 4 maal per jaar verzendt Global Cyclist een nieuwsbrief.
Je kunt je hier abonneren!

Facebook

 Logo GlobalCyclist Facebook

Colofon

Redactie: Marcus Kleijn, Global Cyclist
Foto's:
René Noordhoek, Angie Barth, Monique Teggelove, Monique Zilverentant, Ruth Daniëls, Els Schaap, Dick Verschuur, Marco Meijerink en Marcus Kleijn.

  VvKR