Hoeveel bagage mag ik in het vliegtuig meenemen?

Het aantal kilo's dat u in het vliegtuig mag meenemen is afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij. Bij het merendeel mag u 20 tot maximaal 30 kg ruimbagage meenemen.

Voor het meenemen van fietsen geldt vaak een aparte regeling. De éne luchtvaartmaatschappij rekent een vast bedrag per vlucht, de ander rekent een bedrag per kilo (overgewicht) en heel soms rekent men helemaal niets. Wij geven u advies en een vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke situatie.

  • maandag, 17 oktober 2011

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

Veelgestelde vragen

Wanneer je voor het eerst met de fiets op vakantie gaat (of voor het eerst met Global Cyclist ), dan kunnen we ons voorstellen dat je een aantal vragen hebt.

Hier vindt je wat antwoorden

Overzicht vertrekdata

We hebben het totaaloverzicht van vertrekdata van onze laatste groepsreizen en inloopmiddagen in 2018 voor je samen gebracht in een helder overzicht.

Klik hier voor de agenda

Laatste Nieuws

Nieuws dat een relatie heeft met fietsvakanties of berichten waarvan we denken dat die op een andere wijze interessant voor je kunnen zijn publiceren we hier:

Nieuws van Global Cyclist

Global Cyclist Nieuws

Ongeveer 3 a 4 maal per jaar verzendt Global Cyclist een nieuwsbrief.
Je kunt je hier abonneren!

Facebook

 Logo GlobalCyclist Facebook

Colofon

Redactie: Marcus Kleijn, Global Cyclist
Foto's:
René Noordhoek, Angie Barth, Monique Teggelove, Monique Zilverentant, Ruth Daniëls, Els Schaap, Dick Verschuur, Marco Meijerink en Marcus Kleijn.

  VvKR