Hoe zijn lokale transfers geregeld?

De lokale transfers zijn ondergebracht bij onze lokale agent. Bij de meeste van onze individuele fietsreizen zijn de transfers van het vliegveld en/of station naar het beginpunt en/of vanaf het eindpunt van uw reis  geregeld. Bij deze lokale transfer is rekening gehouden met het feit dat u een fiets als bagage heeft.

Bij onze groepsreizen is het overigens ook vaak zo dat u standaard de transfers heeft van luchthaven naar beginpunt van de route en op het eind van de vakantie van eindpunt van de route naar de luchthaven. We hebben sinds 2013 echter ook Europese groepsreizen, waarbij het mogelijk is om met eigen vervoer naar het startpunt van de fietsroute te rijden. Bij deze reizen hebben we derhalve de prijs voor de transfer niet in het totaalbedrag opgenomen. De extra kosten hiervoor zijn separaat weergegeven.   

Transfers voor de groepsreizen, die niet in het begin of op het eind staan gepland, maar ergens tussenin, zijn altijd in de prijs meegenomen en staan ook vermeld in het programma.  

  • maandag, 17 oktober 2011

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

Veelgestelde vragen

Wanneer je voor het eerst met de fiets op vakantie gaat (of voor het eerst met Global Cyclist ), dan kunnen we ons voorstellen dat je een aantal vragen hebt.

Hier vindt je wat antwoorden

Overzicht vertrekdata

We hebben het totaalverzicht van vertrekdata van alle groepsreizen, enkele individuele reizen en informatieavonden voor je samen gebracht in een helder overzicht.

Klik hier voor de agenda

Laatste Nieuws

Nieuws dat een relatie heeft met fietsvakanties of berichten waarvan we denken dat die op een andere wijze interessant voor je kunnen zijn publiceren we hier:

Nieuws van Global Cyclist

Global Cyclist Nieuws

Ongeveer zes tot acht maal per jaar verzendt Global Cyclist een nieuwsbrief.
Je kunt je hier abonneren!

Colofon

Redactie: Marco Kleijn, Global Cyclist
Foto's: Carla van Putten,
Gudy Rooijakkers, Ger Quadvlieg, Hans Hemmes, Lia Vis, Els Schaap, Marco Kleijn, Dick Verschuur, Antoon Reijnders, AugustusTours, Corné Bastiaansen Fotografie, Marco Meijerink.

OnPole Webtechniek, Den Haag

logo-sto Trees for All VvKR Europeesche Verzekeringen