Heb ik een visum nodig voor Cuba?

Ja, voor Cuba heeft u een toeristenkaart (visum) nodig. Het wordt geen visum genoemd, omdat u een aparte toeristenkaart ontvangt en er geen notitie/visum in uw paspoort komt. Een toeristenkaart is 30 dagen geldig en kan alleen in Cuba verlengd worden met nog eens 30 dagen. De kostprijs van de toeristenkaart bedraagt € 23 en is vrij eenvoudig op Schiphol te verkrijgen bij Arkefly en Neckerman, al berekend men daar wel wat administratiekosten voor. (totaalprijs komt op € 30)

Het consulaat van Cuba in Rotterdam, dichtbij centraal station gelegen, behandeld in de ochtend de toeristenkaart aanvragen, die -afhankelijk van de rij- binnen een half uur tot twee uur, gereed zijn. 

  • zondag, 06 oktober 2013

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

Veelgestelde vragen

Wanneer je voor het eerst met de fiets op vakantie gaat (of voor het eerst met Global Cyclist ), dan kunnen we ons voorstellen dat je een aantal vragen hebt.

Hier vindt je wat antwoorden

Overzicht vertrekdata

We hebben het totaalverzicht van vertrekdata van alle groepsreizen, enkele individuele reizen en informatieavonden voor je samen gebracht in een helder overzicht.

Klik hier voor de agenda

Laatste Nieuws

Nieuws dat een relatie heeft met fietsvakanties of berichten waarvan we denken dat die op een andere wijze interessant voor je kunnen zijn publiceren we hier:

Nieuws van Global Cyclist

Global Cyclist Nieuws

Ongeveer zes tot acht maal per jaar verzendt Global Cyclist een nieuwsbrief.
Je kunt je hier abonneren!

Colofon

Redactie: Marco Kleijn, Global Cyclist
Foto's: Carla van Putten,
Gudy Rooijakkers, Ger Quadvlieg, Hans Hemmes, Lia Vis, Els Schaap, Marco Kleijn, Dick Verschuur, Antoon Reijnders, AugustusTours, Corné Bastiaansen Fotografie, Marco Meijerink.

OnPole Webtechniek, Den Haag

logo-sto Trees for All VvKR Europeesche Verzekeringen