Het fietsrouteboekje van Global Cyclist

Voor elk van de individueel avontuurlijke fietstochten van Global Cyclist hebben wij zelf de route samengesteld, gefietst, alles geprobeerd en geproefd, gedocumenteerd en nauwkeurig en gedetailleerd in een fietsrouteboekje weergegeven. Met dit boekje als leidraad bent u goed voorbereid en verspilt u geen kostbare tijd met het zoeken naar de juiste weg of overnachtingsadressen. Zo heeft u meer tijd om te genieten van de cultuur, de natuur en de bevolking.

 

De ringband van het Global Cyclist roeteboekje is eenvoudig te openen.Het formaat van de fietsrouteboekjes van Global Cyclist is liggend A5. Zodoende past het dus perfect in een kaarthouder op uw stuurtas

Volledige vrijheid

Al hebben wij met uiterste zorg het routeboekje samengesteld, u bent helemaal vrij om deze route te volgen of hier een variant op te maken.

Handige ringband

De ringband van het Global Cyclist fietsrouteboekje is gemakkelijk te openen. U kunt de benodigde bladzijdes voor die dag 's ochtends eruit halen en in uw fietsstuurtas stoppen. 's Avonds plaatst u de bladzijdes weer terug.

Continue up-to-date

Het formaat van de fietsrouteboekjes van Global Cyclist is liggend A5 en past perfect in een kaarthouder op uw stuurtasRegelmatig keren wij terug om alles te controlen. Daarnaast nemen wij opmerkingen van klanten mee in elke volgende editie van het Global Cyclist fietsrouteboekje. Om dit mogelijk te maken, hebben wij ervoor gekozen om elk boekje apart te printen. Diegene die morgen vertrekt, fietst direct met deze aanvullende informatie! Ondanks al onze inspanningen en de medewerking van vele klanten, kan het toch nog voorkomen dat een situatie in de tussentijd is veranderd. In die gevallen vragen we van u een flexibele instelling, waarbij u dient te improviseren.

Fietsrouteboekje als onderdeel van landarrangement

Onze fietsrouteboekjes zijn overigens alleen verkrijgbaar als onderdeel van het landarrangement. Los zijn de fietsrouteboekjes niet verkrijgbaar. Uitzondering daarop zijn de fietsrouteboekjes voor Cuba. Deze zijn wel los te bestellen. Kijk op deze link voor meer info. 

 

Global Cyclist Nieuws

Ongeveer zes tot acht maal per jaar verzendt Global Cyclist een nieuwsbrief.
Je kunt je hier abonneren!

Om gebruik te kunnen maken van het downloadgedeelte van deze website moet u een geregistreerde gebruiker zijn.

Colofon

Redactie: Marco Kleijn, Global Cyclist
Foto's: Carla van Putten,
Gudy Rooijakkers, Ger Quadvlieg, Hans Hemmes, Lia Vis, Els Schaap, Marco Kleijn, Dick Verschuur, Antoon Reijnders, AugustusTours, Corné Bastiaansen Fotografie, Marco Meijerink.

OnPole Webtechniek, Den Haag

logo-sto Trees for All VvKR Europeesche Verzekeringen