Wim Heijser

Reisbegeleider Arnhem - Berlijn, Bedrijf Global Cyclist

Een groot deel van mijn leven (ik ben van 1950) was ik werkzaam in de IT-sector, in Nederland en ook met periodes in het buitenland. “Internationaal” en “andere culturen” hebben me altijd erg aangesproken. Met dat als leidraad ben ik een jaar of tien geleden langzaam begonnen de bakens te verzetten en (ook) dingen gaan doen waarvoor geen pensioenleeftijd bestaat. Fietsen deed ik altijd al veel, in Nederland en Europa, maar vanaf 2005 heb ik het ook wat verder van huis gezocht met een aantal fietstochten in Zuidoost-Azië en op Cuba. En verder ben ik na een studie IVOR (Instituut Voor Opleidingen in de Reiswereld) parttime-reisleider geworden op verre rondreizen in Azië, Australië en Noord-Amerika. Maar ook dichterbij huis en op de fiets, op fietsreizen in Europa.

Ook ben ik sinds juni 2017 PUM landencoördinator voor Bangladesh. Dat is ook ets wat me veel plezier en voldoening brengt. Ben je benieuwd naar wat PUM doet, kijk dan op deze website: https://www.pum.nl

Mijn doelstelling als reisleider is dat iedereen na afloop van een reis verrijkt en voldaan weer naar huis gaat. Daar probeer ik alles aan te doen en als dat lukt ga ook ik tevreden naar huis.
Mijn persoonlijk motto is “keep moving”.

En met deze achtergrond, reisleider voor fietsreizen bij Global Cyclist , wat wil je nog meer?

Global Cyclist Nieuws

Ongeveer zes tot acht maal per jaar verzendt Global Cyclist een nieuwsbrief.
Je kunt je hier abonneren!

Om gebruik te kunnen maken van het downloadgedeelte van deze website moet u een geregistreerde gebruiker zijn.

Colofon

Redactie: Marco Kleijn, Global Cyclist
Foto's: Carla van Putten,
Gudy Rooijakkers, Ger Quadvlieg, Hans Hemmes, Lia Vis, Els Schaap, Marco Kleijn, Dick Verschuur, Antoon Reijnders, AugustusTours, Corné Bastiaansen Fotografie, Marco Meijerink.

OnPole Webtechniek, Den Haag

logo-sto Trees for All VvKR Europeesche Verzekeringen