Astrid Feijen

Onderneemster, reisleidster en reisspecialist, Bedrijf Global Cyclist

Inmiddels ongeveer 3 jaar geleden dat ik in Arnhem een presentatie ("pecha kucha") van Marco Kleijn in Arnhem heb bijgewoond. Hij vertelde hier vol passie en enthousiasme over Global Cyclist . Het bleek dat wij allebei lid zijn van de VvKR (vereniging van kleinschalige reisorganisaties), Marco met Global Cyclist en ik met mijn bedrijf CityMates, waarmee ik stadswandelingen en stedentrips in groepsverband organiseer.

Onder andere door de VvKR, de organisatie voor reisspecialisten met passie, hebben Marco en ik contact gehouden. Uiteindelijk heb ik afgelopen jaren voor Global Cyclist met veel plezier op kantoor gewerkt. 

Ik vind het prettig om voor Global Cyclist actief bezig te zijn met brainstormen, organiseren, regelen en het meedenken. Kortom: een bijdrage te kunnen leveren aan een goede vakantie-invulling voor de klanten van Global Cyclist .

Reizen, vakanties en vrije tijdsinvulling, daar heb ik m'n werk van gemaakt. Het begon al met de opleiding MTRO (Middelbaar Toeristisch en Recreatief Onderwijs) en daarna de NHTV – richting manager recreatieonderneming. Verder heb ik bij en voor diverse touroperators gewerkt, zowel op kantoor als in het buitenland de reizen begeleiden. Als reisleidster heb ik regelmatig in o.a. Azië rondreizen gemaakt. Bovendien vind ik het heerlijk om te fietsen en dan met name op de racefiets. Afgelopen zomer nog in korte tijd van Trier naar Koblenz gefietst. Maar ook in Thailand hebben we een dag een fiets gehuurd. (Nog) geen lange fietsreizen, maar wie weet...
Fietsen is voor mij een heerlijke manier om op 'n andere en ook avontuurlijke manier een omgeving/stad/land te bekijken.

M'n passie voor fietsen en reizen is zeker aanwezig en dit gecombineerd maakt het dat ik mij met veel enthousiasme inzet voor Global Cyclist .

Sportieve groet,

Astrid

 

Contact

  • Telefoon: 06-20879367
  • E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
logo-sto Trees for All VvKR Europeesche Verzekeringen