In Nederland en België bestaan ontelbaar veel fietsgroepjes, die soms al erg lang bestaan. De deelnemers gaan (on)geregeld met elkaar fietsen, van 1x per jaar tot soms iedere maand. Eens in de zoveel tijd wil men dan een bijzondere fietsreis, waar veel uitzoekwerk en voorbereiding in gaat zitten. Heeft u al eens gedacht aan het uitbesteden hiervan? 

Global Cyclist wordt de laatste tijd steeds vaker door dit soort groepjes benaderd met de vraag of ze één van onze fietsarrangementen kunnen boeken. Dat scheelt veel uitzoekwerk en voorbereiding, want de routebeschrijvingen hebben wij immers klaarliggen!

Momenteel zijn we bezig met een groep van 9 fietsers, die onze fietsroute in Zuid-Afrika willen doen. Inmiddels is de offerte geaccepteerd en gaan ze in februari-maart 2015 op pad. In het verleden hebben we ook al eens een groep vrienden (8) in Cuba, Jordanië en Maleisië op weg geholpen. Onze expertise ligt bij recreatief fietsen, maar ook wielrenners hebben wij al regelmatig op weg geholpen.

Buitenlandse groepen hebben inmiddels ook hun weg naar Global Cyclist weten te vinden. September 2014 fietsen we met een groep van 9 Brazilianen door Nederland en België. De chemie was zo prettig dat er voor dezelfde deelnemers komend jaar een groepsreis in de Loire streek ingepland staat. In het voorjaar gaat een tour door Nederland en België met Noren van start en er is een begin gemaakt met een groep uit India. 

Fiets jij ook in een groep of clubverband en wil je een keer met elkaar een week of langer onbekommert in het buitenland fietsen zonder al het uitzoekwerk?


Neem eens contact op. Wie weet kunnen we wat voor elkaar betekenen.

Veelgestelde vragen

Wanneer je voor het eerst met de fiets op vakantie gaat (of voor het eerst met Global Cyclist), dan kunnen we ons voorstellen dat je een aantal vragen hebt.

Hier vindt je wat antwoorden

Overzicht vertrekdata

We hebben het totaalverzicht van vertrekdata van alle groepsreizen, enkele individuele reizen en informatieavonden voor je samen gebracht in een helder overzicht.

Klik hier voor de agenda

Laatste Nieuws

Nieuws dat een relatie heeft met fietsvakanties of berichten waarvan we denken dat die op een andere wijze interessant voor je kunnen zijn publiceren we hier:

Nieuws van Global Cyclist

Global Cyclist Nieuws

Ongeveer zes tot acht maal per jaar verzendt Global Cyclist een nieuwsbrief.
Je kunt je hier abonneren!

Colofon

Redactie: Marco Kleijn, Global Cyclist
Foto's: Carla van Putten,
Gudy Rooijakkers, Ger Quadvlieg, Hans Hemmes, Lia Vis, Els Schaap, Marco Kleijn, Dick Verschuur, Antoon Reijnders, AugustusTours, Corné Bastiaansen Fotografie, Marco Meijerink.

OnPole Webtechniek, Den Haag

logo-sto Trees for All VvKR Europeesche Verzekeringen