In Nederland en België bestaan ontelbaar veel fietsgroepjes, die soms al erg lang bestaan. De deelnemers gaan (on)regelmatig met elkaar fietsen, van 1x per jaar tot soms iedere week. Eens in de zoveel tijd wil men dan een bijzondere fietsreis, waar veel uitzoekwerk en voorbereiding in gaat zitten. Heb je al eens gedacht aan het uitbesteden hiervan? 

Global Cyclist wordt de laatste tijd steeds vaker door dit soort groepjes benaderd met de vraag of ze één van onze fietsarrangementen kunnen boeken. Dat scheelt veel uitzoekwerk en voorbereiding, want de routebeschrijvingen hebben wij immers klaarliggen!

Afgelopen jaren zijn we o.a. bezig geweest met een groep van 8-9 fietsers, die onze fietsroutes in Zuid-Afrika wilden doen. Maar ook vriendengroepen, die in Cuba wilden fietsen, in Jordanië en in Maleisië. Onze expertise ligt bij recreatief fietsen, maar ook wielrenners hebben wij al regelmatig op weg geholpen.

Fiets jij ook in een groep of clubverband en wil je een keer met elkaar een week of langer onbekommert in het buitenland fietsen zonder al het uitzoekwerk?

Neem eens contact op. Wie weet kunnen we wat voor elkaar betekenen.

Veelgestelde vragen

Wanneer je voor het eerst met de fiets op vakantie gaat (of voor het eerst met Global Cyclist), dan kunnen we ons voorstellen dat je een aantal vragen hebt.

Hier vindt je wat antwoorden

Overzicht vertrekdata

We hebben het totaaloverzicht van vertrekdata van onze laatste groepsreizen en inloopmiddagen in 2018 voor je samen gebracht in een helder overzicht.

Klik hier voor de agenda

Laatste Nieuws

Nieuws dat een relatie heeft met fietsvakanties of berichten waarvan we denken dat die op een andere wijze interessant voor je kunnen zijn publiceren we hier:

Nieuws van Global Cyclist

Global Cyclist Nieuws

Ongeveer 3 a 4 maal per jaar verzendt Global Cyclist een nieuwsbrief.
Je kunt je hier abonneren!

Facebook

 Logo GlobalCyclist Facebook

Colofon

Redactie: Marcus Kleijn, Global Cyclist
Foto's:
René Noordhoek, Angie Barth, Monique Teggelove, Monique Zilverentant, Ruth Daniëls, Els Schaap, Dick Verschuur, Marco Meijerink en Marcus Kleijn.

  VvKR