Komende weken (april-mei 2018) zal wederom flink in het aanbod op onze website gesneden worden. Het totale aanbod zal ongeveer naar 25 programma's terug gebracht worden. We worden dan meer specialist in een beperkter aantal landen, dan een aanbieder met een breed aanbod in bestemmingen.

Focus is op wat meer avontuurlijke/onbekendere gebieden met fietsafstanden van 50 tot 100 km per dag, met een gemiddelde van 70-80 km per dag.

Voor de flexibiliteit van de fietsende klant zullen we meer fietsreizen aanbieden, waar de overnachtingen grotendeels niet vooraf in vastgelegd worden, zodat er ter plaatse zelf overnachtingen gezocht/geboekt moeten worden. Uiteraard stellen wij in ons routeboekje wel diverse accommodaties voor.

De doelgroep waar we ons op richten: de ervaren (hybride-fiets/toerfiets) vakantiefietser, die met bagageop eigen fiets gemiddeld 80 km per dag prettig vindt en toch nog voldoende tijd en energie heeft om het gebied/de bestemming ontspannen te ontdekken.

Daarnaast willen we persoonlijk alles ook voorgefietst hebben en ook regelmatig nafietsen. De routes willen we voor het grootste deel zelf ontworpen hebben. (wel met hulp van de lokale contacten)

Routeboekjes en GPS data kunnen we dan op hetzelfde hoge kwalitatieve niveau aanbieden, waar we helemaal achter staan.

De iets te ontspannen fietstochtjes in Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië en Spanje waarbij alle overnachtingen zijn vastgelegd en vaak bagagevervoer geregeld is, zullen niet meer in ons aanbod komen.

Let op!! Dat wil niet zeggen dat we helemaal afscheid nemen van deze bestemmingen!!

Wanneer we bijvoorbeeld een Middellandse Zee route aanbieden van Girona naar Menton, is dit een gedetailleerd routeboekje, waarbij je als klant zelf kunt bepalen hoe ver je fietst en waar je je accommodatie boekt. En je bepaalt dat op dat moment zelf.

Eigenlijk is dit het concept waarmee we ook 15 jaar geleden mee begonnen. In de daarop volgende jaren is het concept en het aanbod verder verbreed. Het was een leuke en leerzame periode, maar het is nu weer tijd om de focus terug te brengen.

Bij die focus hoort ook een nieuwe website, die er binnenkort aan zal komen...

Stay tuned..

Veelgestelde vragen

Wanneer je voor het eerst met de fiets op vakantie gaat (of voor het eerst met Global Cyclist), dan kunnen we ons voorstellen dat je een aantal vragen hebt.

Hier vindt je wat antwoorden

Overzicht vertrekdata

We hebben het totaaloverzicht van vertrekdata van onze laatste groepsreizen en inloopmiddagen in 2018 voor je samen gebracht in een helder overzicht.

Klik hier voor de agenda

Laatste Nieuws

Nieuws dat een relatie heeft met fietsvakanties of berichten waarvan we denken dat die op een andere wijze interessant voor je kunnen zijn publiceren we hier:

Nieuws van Global Cyclist

Global Cyclist Nieuws

Ongeveer 3 a 4 maal per jaar verzendt Global Cyclist een nieuwsbrief.
Je kunt je hier abonneren!

Facebook

 Logo GlobalCyclist Facebook

Colofon

Redactie: Marcus Kleijn, Global Cyclist
Foto's:
René Noordhoek, Angie Barth, Monique Teggelove, Monique Zilverentant, Ruth Daniëls, Els Schaap, Dick Verschuur, Marco Meijerink en Marcus Kleijn.

  VvKR