We zijn onlangs overgestapt van STO-reisgarantie naar GGTO reisgarantie. Als klant merk je hier niets van. En je bent in beide gevallen sowieso ervan verzekerd dat je reis niet geannuleerd wordt bij financieel onvermogen van de reisorganisatie, die is aangesloten bij één van de drie reisgaranties, die hiervoor in het leven zijn geroepen (GGTO, STO en SGR). Vooruit betaalde bedragen voor een reis zijn ook gedekt. Hierbij voldoen we aan de Europese en Nederlandse regelgeving, waarbij het doel is de consument te beschermen. 

Meer informatie over GGTO kun je vinden op de website van GGTO

Veelgestelde vragen

Wanneer je voor het eerst met de fiets op vakantie gaat (of voor het eerst met Global Cyclist), dan kunnen we ons voorstellen dat je een aantal vragen hebt.

Hier vindt je wat antwoorden

Overzicht vertrekdata

We hebben het totaaloverzicht van vertrekdata van onze laatste groepsreizen en inloopmiddagen in 2018 voor je samen gebracht in een helder overzicht.

Klik hier voor de agenda

Laatste Nieuws

Nieuws dat een relatie heeft met fietsvakanties of berichten waarvan we denken dat die op een andere wijze interessant voor je kunnen zijn publiceren we hier:

Nieuws van Global Cyclist

Global Cyclist Nieuws

Ongeveer 3 a 4 maal per jaar verzendt Global Cyclist een nieuwsbrief.
Je kunt je hier abonneren!

Facebook

 Logo GlobalCyclist Facebook

Colofon

Redactie: Marcus Kleijn, Global Cyclist
Foto's:
René Noordhoek, Angie Barth, Monique Teggelove, Monique Zilverentant, Ruth Daniëls, Els Schaap, Dick Verschuur, Marco Meijerink en Marcus Kleijn.

  VvKR