Afgelopen jaar (2017) en het komend jaar (2018) staan in het teken van het aanbod beperken, oftewel specialisatie. We stappen af van onze drie sterke concepten; Individueel, Groepsreizen en Maatwerk. Focus komt helemaal op Individueel. Enkele groepsreizen lopen nog even door in 2018, maar zullen in 2019 helemaal uit ons aanbod verdwenen zijn. Maatwerk zal in de toekomst beperkt blijven tot aanpassingen op bestaande programma's.

We hopen hiermee efficienter en met meer kennis van zaken binnen het beperktere aanbod geweldige fietsreizen voor echtparen, vriendenstellen en solo-reizigers aan te blijven bieden. 

Veelgestelde vragen

Wanneer je voor het eerst met de fiets op vakantie gaat (of voor het eerst met Global Cyclist), dan kunnen we ons voorstellen dat je een aantal vragen hebt.

Hier vindt je wat antwoorden

Overzicht vertrekdata

We hebben het totaaloverzicht van vertrekdata van onze laatste groepsreizen en inloopmiddagen in 2018 voor je samen gebracht in een helder overzicht.

Klik hier voor de agenda

Laatste Nieuws

Nieuws dat een relatie heeft met fietsvakanties of berichten waarvan we denken dat die op een andere wijze interessant voor je kunnen zijn publiceren we hier:

Nieuws van Global Cyclist

Global Cyclist Nieuws

Ongeveer 3 a 4 maal per jaar verzendt Global Cyclist een nieuwsbrief.
Je kunt je hier abonneren!

Facebook

 Logo GlobalCyclist Facebook

Colofon

Redactie: Marcus Kleijn, Global Cyclist
Foto's:
René Noordhoek, Angie Barth, Monique Teggelove, Monique Zilverentant, Ruth Daniëls, Els Schaap, Dick Verschuur, Marco Meijerink en Marcus Kleijn.

  VvKR