“Ik verbaas me steeds wanneer je nieuwe routes aan het uitzetten bent. Waar mijn man en ik nu zitten is erg dunbevolkt, de achterkant van de Algarve. We proberen de mooiste plekjes te vinden voor nieuwe routes.”

Over Jan en Romaine
Romaine is Nederlandse, maar opgegroeid in Portugal: “zolang ik me kan herinneren was ik altijd de vreemde, toen ik naar school ging was ik de enige op de fiets”. Romaine vindt het fijn om persoonlijk contact te hebben met klanten en bedrijven. Samen met haar man Jan organiseren ze de fietsreizen. “We zijn een team en enorme liefhebbers van fietsen, wandelen en de natuur. We hebben van onze hobby ons beroep hebben gemaakt. Graag delen wij onze passie met onze klanten. Tientallen jaren van ervaring zijn terug te vinden in onze vakantieprogramma's.”

Lees meer: Fietsroute ontwerpers en lokale agenten in Portugal – Jan en Romaine

In Nederland en België bestaan ontelbaar veel fietsgroepjes, die soms al erg lang bestaan. De deelnemers gaan (on)geregeld met elkaar fietsen, van 1x per jaar tot soms iedere maand. Eens in de zoveel tijd wil men dan een bijzondere fietsreis, waar veel uitzoekwerk en voorbereiding in gaat zitten. Heeft u al eens gedacht aan het uitbesteden hiervan? 

Lees meer: Eigen fietsgroep

Social Media, we kunnen er niet meer omheen. 
Zeker als bedrijf ben je eigenlijk wel verplicht om je gezicht te laten zien op één of meerdere van die kanalen.

Global Cyclist is al een tijdje actief op Facebook, Twitter en Pinterest. 
Zoekt u nog een dynamische aanvulling op onze website, kijk dan eens op ons Facebook-, Twitter- en/of Pinterest account.

 

Lees meer: Social media kanalen Global Cyclist

Global Cyclist Nieuws

Ongeveer zes tot acht maal per jaar verzendt Global Cyclist een nieuwsbrief.
Je kunt je hier abonneren!

Colofon

Redactie: Marco Kleijn, Global Cyclist
Foto's: Carla van Putten,
Gudy Rooijakkers, Ger Quadvlieg, Hans Hemmes, Lia Vis, Els Schaap, Marco Kleijn, Dick Verschuur, Antoon Reijnders, AugustusTours, Corné Bastiaansen Fotografie, Marco Meijerink.

OnPole Webtechniek, Den Haag

logo-sto Trees for All VvKR Europeesche Verzekeringen