Afgelopen jaar (2017) en het komend jaar (2018) staan in het teken van het aanbod beperken, oftewel specialisatie. We stappen af van onze drie sterke concepten; Individueel, Groepsreizen en Maatwerk. Focus komt helemaal op Individueel. Enkele groepsreizen lopen nog even door in 2018, maar zullen in 2019 helemaal uit ons aanbod verdwenen zijn. Maatwerk zal in de toekomst beperkt blijven tot aanpassingen op bestaande programma's.

We hopen hiermee efficienter en met meer kennis van zaken binnen het beperktere aanbod geweldige fietsreizen voor echtparen, vriendenstellen en solo-reizigers aan te blijven bieden. 

“Ik verbaas me steeds wanneer je nieuwe routes aan het uitzetten bent. Waar mijn man en ik nu zitten is erg dunbevolkt, de achterkant van de Algarve. We proberen de mooiste plekjes te vinden voor nieuwe routes.”

Over Jan en Romaine
Romaine is Nederlandse, maar opgegroeid in Portugal: “zolang ik me kan herinneren was ik altijd de vreemde, toen ik naar school ging was ik de enige op de fiets”. Romaine vindt het fijn om persoonlijk contact te hebben met klanten en bedrijven. Samen met haar man Jan organiseren ze de fietsreizen. “We zijn een team en enorme liefhebbers van fietsen, wandelen en de natuur. We hebben van onze hobby ons beroep hebben gemaakt. Graag delen wij onze passie met onze klanten. Tientallen jaren van ervaring zijn terug te vinden in onze vakantieprogramma's.”

Lees meer: Fietsroute ontwerpers en lokale agenten in Portugal – Jan en Romaine

Social Media, we kunnen er niet meer omheen. 
Zeker als bedrijf ben je eigenlijk wel verplicht om je gezicht te laten zien op één of meerdere van die kanalen.

Global Cyclist is al een tijdje actief op Facebook en Instagram. 
Zoekt u nog een dynamische aanvulling op onze website, kijk dan eens op ons Facebook-, en/of Instagram account.

 

Lees meer: Social media kanalen Global Cyclist

In Nederland en België bestaan ontelbaar veel fietsgroepjes, die soms al erg lang bestaan. De deelnemers gaan (on)regelmatig met elkaar fietsen, van 1x per jaar tot soms iedere week. Eens in de zoveel tijd wil men dan een bijzondere fietsreis, waar veel uitzoekwerk en voorbereiding in gaat zitten. Heb je al eens gedacht aan het uitbesteden hiervan? 

Lees meer: Eigen fietsgroep

Global Cyclist Nieuws

Ongeveer 3 a 4 maal per jaar verzendt Global Cyclist een nieuwsbrief.
Je kunt je hier abonneren!

Facebook

 Logo GlobalCyclist Facebook

Colofon

Redactie: Marcus Kleijn, Global Cyclist
Foto's:
Els Schaap, Marcus Kleijn, Dick Verschuur, Marco Meijerink.

  VvKR