• Regenboognatie Zuid-Afrika Fietsen in Zuid-Afrika langs nostalgische dorpjes, wijngaarden, nationale parken, kust en bergachtig gebied. Inspanning en ontspanning verzekerd!
  • Fietsen op Cuba Intrigerende fietstocht door Cuba en de Caribische metropool Havanna. U geniet van de gastvrijheid van de Cubanen.
  • Veelzijdig Marokko Diverse individuele fietsvakanties door Marokko tussen Marrakech, de Sahara en Fez, met een enorme diversiteit in natuur, landschappen, bevolking en cultuur.
  • Portugal Minho and Porto Fiets door het wat minder toeristische noorden van Portugal. Langs de kust, maar ook landinwaarts langs rivieren en over bergen.
  • Burkina Faso Fraai natuurschoon, authentieke dorpjes, mooie steden en de vriendelijke lokale bevolking staan garant voor een bijzondere reiservaring.
  • Fietsparadijs Sri Lanka Fietsen in Sri Lanka over goede wegen langs olifantenweeshuis, tempels, theeplantages, nationale parken, oud-koloniale forten en stranden.

Schermafbeelding 2016 09 16 om 12.03.24

Het ultieme fietsvakantiegevoel met routes die tot in de puntjes zijn uitgewerkt.

Global Cyclist biedt een zeer gevarieerd aanbod van individuele fietsreizen. Je kunt kiezen uit tientallen bestemmingen; niet alleen in Europa maar ook in Azië, Afrika, en Midden- en Zuid-Amerika.

In 2018 bieden we nog een beperkt aantal groepsreizen, maar die zullen na 2018 niet meer worden aangeboden.

Global Cyclist heeft twee sterke concepten

Individuele fietsreizen voor avontuurlijk ingestelde fietsers

Individuele fietsreizen voor fietsers, die meer comfort wensen

Global Cyclist is reeds meerdere jaren aangesloten bij het VVKR, voluit Vereniging voor kleinschalige reisorganisaties.
Het lidnummer van Global Cyclist bij VVKR is 13017.

Klik op onderstaand logo van VVKR, om naar de website van de vereniging voor kleinschalige reisorganisaties te gaan.
Hierop kun je lezen wat de vereniging allemaal doet.

logojpgsmallVVKR

 

Veelgestelde vragen

Wanneer je voor het eerst met de fiets op vakantie gaat (of voor het eerst met Global Cyclist), dan kunnen we ons voorstellen dat je een aantal vragen hebt.

Hier vindt je wat antwoorden

Overzicht vertrekdata

We hebben het totaaloverzicht van vertrekdata van onze laatste groepsreizen en inloopmiddagen in 2018 voor je samen gebracht in een helder overzicht.

Klik hier voor de agenda

Laatste Nieuws

Nieuws dat een relatie heeft met fietsvakanties of berichten waarvan we denken dat die op een andere wijze interessant voor je kunnen zijn publiceren we hier:

Nieuws van Global Cyclist

Global Cyclist Nieuws

Ongeveer 3 a 4 maal per jaar verzendt Global Cyclist een nieuwsbrief.
Je kunt je hier abonneren!

Facebook

 Logo GlobalCyclist Facebook

Colofon

Redactie: Marcus Kleijn, Global Cyclist
Foto's:
René Noordhoek, Angie Barth, Monique Teggelove, Monique Zilverentant, Ruth Daniëls, Els Schaap, Dick Verschuur, Marco Meijerink en Marcus Kleijn.

  VvKR